Wat anderen zeggen

EMMA (persoonlijke ontwikkeling)

Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. De gesprekken met Monique waren altijd fijn en duidelijk. Na een paar sessies werd duidelijk waar het knelpunt lag en hier heb ik aan gewerkt aan de hand van opdrachten die ik mee kreeg. Moniques aanpak is erg prettig. Het is persoonlijk, maar met de afstand die nodig is voor een coach. Ik zou Monique voor iedereen aanraden die opzoek is naar een coach, zowel op werk- als privégebied.

KIM R (persoonlijke ontwikkiling)

De afgelopen maanden heb ik verschillende coaching sessies bij Monique gevolgd. Ik ken Monique van mijn eerste bijbaantje als een heel enthousiast, sociaal, warm en optimistisch persoon. Toen ik op zoek was naar een coach en hoorde dat zij een eigen coachpraktijk was gestart, was de afspraak snel gemaakt.

De sessies vonden plaats in een rustige ruimte waar ik mij direct op me gemak voelde. Tijdens de uitgebreide intake stelde we samen mijn coaching-doel vast. Voorafgaand aan de daarop volgende sessies, ontving ik vaak één of meerdere opdrachten van Monique. Deze probeerde ik thuis zorgvuldig voor te bereiden en tijdens de sessies zelf bespraken we deze.

Het klinkt wat cliché maar Monique heeft me, door het stellen van de juiste vragen en het geven van de juiste/gevarieerde opdrachten, echt een spiegel voor gehouden. Ik ben tot verrassende inzichten gekomen, mijn coaching-doel is meer dan bereikt. Ik heb hier direct al veel profijt van, zowel zakelijk als privé.

Al met al een hele prettige en professionele aanpak en voor mij is het een hele waardevolle keuze geweest om naar Monique te gaan. Ik beveel het iedereen aan om eens in de zoveel tijd een ‘thermometer in jezelf als persoon of in je eigen leven te steken’. Dit werkt zo verhelderend, echt bijzonder om te ervaren! En bij Monique ben je daarvoor helemaal aan het goede adres.

MIRJAM (persoonlijke ontwikkeling)

Vanaf het eerste gesprek met Monique was er een soort klik. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Zij houdt precies op de juiste momenten een spiegel voor en geeft op de juiste momenten een terugkoppeling. Ze stelt de juiste vragen en laat je vooral zelf denken en doen. Vooral het wederzijdse respect vind ik heel belangrijk. Ze brengt veel variatie in de coaching aan onder andere door verschillende oefeningen.

Het is mooi om te ervaren wat voor een groei je tijdens de sessie meemaakt. Het heeft me een stukje rust gebracht maar ze heeft me ook geholpen om de ‘woede’ uit mijn emotie te halen. Ik zie het hele coaching traject als een cadeautje.

Ik raad het zeker aan om Monique als coach te nemen. Naast haar professionele houding zorgt zij met haar enthousiasme voor inspirerende sessies.

JERRY (loopbaancoaching)

Coaching is voor mij iets intiems en daardoor is vertrouwen één van de belangrijkste voorwaarden. Monique was vanaf het begin oprecht geïnteresseerd en vroeg door op de juiste onderwerpen. Ikzelf heb het traject gebruikt om de focus terug te krijgen.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe zakelijke avonturen en hierdoor raakte ik af en toe de rode draad een beetje kwijt. Monique heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen welke richting ik op wil gaan en hier dan ook op te blijven focussen. Wanneer je op zoek bent naar een coach die met beide benen op de grond staat dan ben je bij Monique aan het juiste adres.

KIM (loopbaancoaching)

Tijdens het gesprek met Monique voelde ik mij meteen op mijn gemak. Dit was voor mij erg prettig, zeker omdat het mijn eerste coaching gesprek was. Tijdens dit gesprek merkte ik dat Monique erg geïnteresseerd in mij en mijn ontwikkeling was.

Mijn studie (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb ik bijna afgerond. Een moment waar ik erg naar uitgekeken heb. Nu het dan bijna zover is, wist ik niet goed hoe ik de zoektocht naar een leuke, uitdagende en passende baan in gang kon gaan zetten. Samen met Monique heb ik mijn visie, mijn interesses en mijn kwaliteiten voor mijzelf helder gekregen. Door Monique haar houding en door de vragen die zij hierover stelde, stond ik hierbij stil en kon ik hier op een eerlijke manier antwoord op geven.

Aan het eind van het gesprek liep ik met een zeer goed gevoel de deur uit. Door het gesprek met Monique heb ik ontdekt wat mijn sterke punten zijn en op welke manier ik deze kan toepassen in de eerdergenoemde zoektocht. Nog geen twee dagen later ontving ik van Monique een samenvatting van ons gesprek en een bijbehorend stappenplan. Ik vond het erg fijn om de highlights van ons gesprek terug te kunnen lezen. En met het stappenplan ga ik zeker aan de slag! ”

NATASJA  (persoonlijke ontwikkeling)

Mijn mening over coaching was in de eerste instantie erg sceptisch. Ik vroeg me af of een coach mij kon helpen om mijn rust weer een beetje te vinden. Want daar kwam ik voor. Ik was erg onrustig. Kon mijn plek niet vinden en vond het moeilijk om mijn emoties te uiten omdat ik soms ook niet wist hoe ik mij nou eigenlijk voelde. Monique heeft mij door middel van gesprekken en de juiste oefeningen geholpen om mijn rust weer terug te vinden. En om mijn gevoel weer te kunnen plaatsen. Tijdens het traject betrapte ik mezelf er soms op onbewust de oefeningen van Monique te doen. Zo beleefde ik de groei van mij eigen traject.Dat is erg bijzonder. Ik kan zeker zeggen dat het coachtraject mij heeft geholpen. Ik zit weer goed in mijn vel, kan mijn mening uiten en heb mijn rust gevonden.

Ik vind Monique een zeer professionele coach, omdat zij heel goed naar je luistert en het gevoel geeft dat je alles kunt zeggen, want niks is gek. De aanpak van Monique vind ik speels, indirect maar uiteindelijk erg logisch en vaak confronterend. Zodra je bij Monique naar binnen stapt, voel je meteen de warmte en veiligheid die ze jou biedt. Ik had meteen het gevoel hier voel ik me gerespecteerd en het voelt vertrouwd.