Wie is Monique

Mensen en de natuur vormen mijn grootste inspiratiebron. Ik houd van de ontmoeting met mensen en te luisteren naar hun verhaal.  Zowel zakelijk als privé word ik getypeerd als een mensen mens. De natuur leert mij, dat het leven een continue proces is van verbinden en loslaten.

Ik heb een opgeruimd karakter en leef vanuit de overtuiging dat voor iedere moeilijke situatie, hoe uitzichtloos deze soms ook lijkt, een oplossing is. Deze positieve kijk neem ik naast mijn geduld, warmte, kennis en nieuwsgierigheid mee in mijn aanpak als coach.
Ik ben nieuwsgierig in wat mensen beweegt en bevorder deze nieuwsgierigheid ook bij de mensen die ik begeleid.

Nieuwsgierigheid is voor mij de sleutel om jezelf beter te begrijpen.

Mijn passie is het scheppen van ruimte om mensen hun verhaal te laten vertellen. In het verhaal ligt verlangen en dat wat een mens beweegt besloten. Ik geniet wanneer ik mensen kan begeleiden verbinding te maken met hun verlangens. En zo bij te dragen aan het bevorderen van welbevinden, door middel van bewustwording. Welbevinden zie ik als trouw zijn aan jezelf.

Het raakt mij iedere keer weer als mensen in hun persoonlijke- of professionele ontwikkelingsproces eigen unieke mogelijkheden ontdekken.

Mijn achtergrond:

HBO/ Jeugd en Welzijnswerk en een Post HBO opleiding tot Master Coach en Counselor (www.europeesinstituut.nl).
Ik heb ruim 30 jaar werkervaring in zowel profit als non profit, waarin ik mijn coach- en trainerskwaliteiten ruimschoots heb ontwikkeld.